Monday, October 19, 2009

Pinnakkaiset.

Kehitin tänään eilisen filmin ja tein pinnakkaiset, ja kyllähän noista jotain tuli. Ei mitään hurjan ihmeellistä, mutta jotain silti.


Aattelin koota noista tollasen viiden kuvan sarjan - ensimmäinen ja kaksi viimestä ruutua on sellasia, joita en voinu jättää pois. Ne oli aivan pakollisia, niistä todella tykkäilen, ja noi pari välissä olevaa kuvaa menikin sitten ihan niiden jo valittujen ehdoilla. Ei mikään paras kokonaisuus, mutta pääasia, että sain edes jonkinlaisen suht toimivan sarjan aikaan.

Kuvasarjan kokoaminen on kuin palapeliä tekis - monet palat voi näyttää siltä, että ne melkeen menis paikoilleen (ja meniskin jos vähän runnois), mutta kun jaksaa sinnikkäästi miettiä ja kokeilla, niin kyllä ne palat lopulta menee paikoilleen - ainakin palapelissä. Valokuvasarjat tosin on vähän eri juttu, joskus toimii ja joskus ei sitten millään, vaikka mitä yrittäis. En oo ihan tyytyväinen tohon kokonaisuuteen, jonka tein. Ei tosta tuu oikeeta oloa. Sellasta, että noin sen kuuluu olla, mutta toi on silti paras mitä sain tänään noista aikaan. En esim. siedä ollenkaan sitä, että pysty- ja vaakakuvat vuorottelee ihan sekalaisesti kuvasarjan sisällä. Mun täytyy saada siihen jokin järki - jos en voi valita pelkkiä pysty- tai vaakakuvia, niin sitten niiden täytyy edes mennä symmetrisesti. Just tolleen miten tossakin: pysty-vaaka-pysty-vaaka-pysty.

Toivon, että huomenna vedostaessa löydän noiden kuvien potentiaalin ja saan sen ahaa-elämyksen, joka jäi nyt tänään vähän puuttumaan. Kenties tosta vielä tulee ihan hyvä kokonaisuus.

2 comments: