Monday, November 30, 2009

Ei yhtään pöllömpi meininki.

Viikonloppu ja tää päivä on menny mukavasti Taikin joulumyyjäisissä. Tänään oli viimenen päivä, mutta ostajia oli kuitenkin aika kivasti. Meiän valokuvausporukalla oli siis yhteinen pöytä, tai oikeestaan kaks pöytää - yks oli ihan myyntipöytänä ja toinen taas toimi paketointipisteenä.

Lauantaina ja sunnuntaina olin myymässä, ja tänään olin paketoimassa ja piirtelin kirahveja paperipusseihin.

Aloin jo haaveilemaan, että ens vuonna ehkä otan puoliks pöydän jonkun kanssa... Ois niin siistiä, kun nytkin oli jo siistiä tolleen, vaikka en ite ehtiny hirveesti tekemään mitään. Multa oli myynnissä yks postikortti ja kasa magneetteja, sekä tänään päivällä toin vielä myyntiin muutaman printin mitä löysin jostain laatikoiden kätköistä. Kaikki mun magneetit meni kaupaksi, samoin jokunen postikortti ja printti, joten jäi hyvä mieli. :)

Välillä tuli myös kierreltyä siellä ostajien joukossa ja pöydissä näky kyl niin paljon kaikkea jännää ja mielenkiintosta, että iski todellinen valinnan vaikeus. Löyty mm. koruja, paitoja, printtejä, grafiikan vedoksia, valokuvia, kangaskasseja, magneetteja, pipareita, pipoja, kynttilöitä ja lautasia. Jos mulla ois paljon rahaa, niin oisin ostanu muutaman järjettömän siistin grafiikanvedoksen, mutta kun ei niin ei. Piti tyytyä vähemmän lompakkoa laihduttaviin juttuihin, joten ...

... päädyin lopulta ostamaan ihanan sympaattisen pöllö-kangaskassin, kaupanpäällisinä sain tollasen hauskan tarran (ja yks tyyppi anto mulle ja Alisalle pienet pinssit, kun rikottiin sen kakskymppinen kolikoiks - valitsin tollasen kenkäpinssin).

Ja, ja... sitten ostin vielä tänään ihan viime minuuteilla viis kappaletta tollasia hauskoja polkupyörä-printtejä (1e/kpl!). Ihastuin niihin ihan täysin - voisin vaikka tapetoida mun seinät noilla! Jotain niin symppistä!

Siistii, siistii, siistii!

Niin, ja melkeen unohdin - olihan mun pakko tukea meiän omaa pöytääkin, joten ostin meiän postikorttisarjan, jossa on jokaiselta yks kortti (oli pakko tunkea oma kortti pinon päällimmäiseks).

Kaiken kaikkiaan meni ihan hyvin ja päästiin mukavasti voitolle, vaikka välillä oli sellanen fiilis, että saadaankohan edes omiamme takasin. Tuntu, että muiden pöydissä oli niin viimesen päälle jutut jne., mutta nyt kun näki mikä on meininki, niin on paljon helpompi suunnitella sitten taas seuraavia myyjäisiä ja onnistua niissä. Tekemällä oppii ja tästä on hyvä jatkaa!

Toivon todella, että keväälläkin olis tiedossa vastaavanlaiset myyjäiset - oli toi sen verran kivaa ja on se vaan jännä tunne, kun oma tai kaverin kuva menee kaupaksi. Sehän kertoo vaan siitä, että joku oikeesti tykkää siitä mitä mä teen, ja mitä meiän porukka tekeee. So cool.

4 comments:

 1. hih noi pyörä-kortit on ihania! :)

  ReplyDelete
 2. Joo noi on parhaita! Täytyy saada vaan laitettuu ne johonki seinälle :)

  ReplyDelete
 3. Ihania nuo pyöräprintit! Ja kas, mun myyntipöydän kulma näkyy tuossa yhdessä kuvassa. ;)

  ReplyDelete
 4. Muistan sun pöydän hyvin - käytiin siskon kanssa pariinkin kertaan ihastelemassa suklaalevy-kaulakoruja ja muita ihanuuksia! :)

  ReplyDelete