Monday, May 3, 2010

Pietari kuvin osa 2!

Kuuntelen Leningradia ja juon kanelilla maustettua kaakaota. Haaveilen junamatkailusta Venäjällä ja Itä-Euroopassa. Rakastan kevättä ja kevään valoa, mutta odotan kesää ja Berliiniä. Haalin kokoajan lisää tekemistä ja projekteja ja oon iloinen kaikesta siitä. Viikon kuluttua avajaiset.

Näiden kuvien myötä tulee sellanen olo, että haluan niin paljon matkustaa ja nähdä enemmän ja enemmän! Berliinin jälkeen vois olla vuorossa Moskova tai Kiova ja vielä joskus teen junareissun Venäjän halki Baikaljärven rannalle. Kunhan vain on aikaa ja rahaa, niin varmasti toteutan.

Valokuvaus on kiitollinen ammatti - voin hyvällä omallatunnolla nauttia kaikesta siitä mitä näen ja hakeutua sellasiin paikkoihin joihin koen suurinta vetoa. On ihanaa elää hetkessä, nähdä uusia paikkoja, kuvata ja kokea sellaista mitä ei ole ennen kokenut. Kuvat puhukoot puolestaan!

Jos voisin niin lähtisin heti tältä istumalta takaisin Pietariin, mutta en voi. Täytyy kai vain yrittää löytää pala Pietaria, Venäjää ja Itä-Eurooppaa täältä Helsingistä. Eiköhän sekin onnistu.

4 comments:

 1. Varmaan tosi upea kaupunki,ainakin noista kuvista päätellen!neljäs on suosikkini :)

  ReplyDelete
 2. ooo mielettömiä kuvia. Pietari on mieletön.

  ReplyDelete
 3. cutiepie: Kiitos! :) Pietari oli aivan upea, todellakin. Osa sydämestä jäi sinne.

  LURA: Kiva, että tykkäät kuvista, kiitos! Kun pääsisikin taas pian uudelleen tonne!

  ReplyDelete
 4. Mä taisin bongata Hetan.
  Ihan tajuttoman hyvää kuvaa sulla täällä. Täytyy ruveta seuraamaan lähemmin. Tosi hienoo, diggaan.

  ReplyDelete