Friday, May 14, 2010

Pietari kuvin osa 3!

Reissun viimeiset kuvat! Paluujunan ikkunasta otetuista kuvista sentään näkee, että silloin vielä oli lunta, vaikka Pietarin keskusta olikin jo täysin keväinen ja lumeton.

Oi miksi, oi miksi Suomessa ei ole noin kauniita junia!

Matkakuume nousee joka kerta, kun katson näitä... huoh.

Mut täytyy sanoa, että vaikka kaipaankin Pietariin, niin Helsinki oli tänään todella kaunis. Aurinkoinen ja lämmin sää sai niin ihmiset, puut kuin rakennuksetkin heräämään pitkän talvihorroksen jälkeen henkiin. Kuvasin jazzia soittavia katumuusikoita, ohi juoksevia lapsia ja tytön ja pojan, jotka halasi toisiaan Aleksin ja Keskuskadun kulmalla. Harmi kun filmi loppui kesken, ja jäi muutama näkymä ikuistamatta. Kynttelikkö ikkunalaudalla ja värikkäät pyykit roikkumassa yhden sisäpihan pyykkinarulla. No, sellaista se on.

Poikkesin myös Fredan UFFissa, kun huomasin, että siellä on kahden euron päivät - ja eihän sieltä tietenkään sitten tullu poistuttua tyhjin käsin. Yks tyyppi nimittäin kanto kuin tilauksesta mun eteen laatikollisen just sinne tulleita vaatteita ja pääsin ensimmäisenä tsekkaamaan ne läpi. Löyty punainen kietaisuhame, keltainen kesätoppi, sininen huivi ja mikä parasta, ruusukuvioinen musta kesämekko, jota muistan katelleeni vähän aikaa sitten H&M:ssä. Ihan periaatteessa vältän vaatteiden ostamista uutena, mutta seuraan usein millasia vaatteita missäkin on ja nyt tuntu ihan mahtavalta törmätä just tohon mekkoon! Näyttää niin omalta!

Seuraavaks onkin sitten vuorossa operaatio nimeltä vaatekaappien läpikäynti ja toivottavasti onnistun karsimaan edes jotain pois. Ens viikon lauantaina mennään nimittäin siskon kanssa myymään Valtteriin ja ois hyvä tilaisuus päästä eroon turhasta.

2 comments:

  1. Ai menettekö taas myymään? Onpa kivaa!! Pitää tulla katsomaan teitä. :)

    Hanna

    ReplyDelete
  2. Joo, tuu sitten ihmeessä katsomaan! :)

    ReplyDelete