Tuesday, November 23, 2010

MAK: Arvet

Kuvasin Metodi, aihe, kohde -kurssin tehtävään Yksilö lajinsa edustajana viiden muotokuvan sarjan arpisista ihmisistä. Kiitokset malleille!

Aihe on omakohtainen ja tuntuu, että nyt viiden valmiin kuvan jälkeen mielenkiinto ja into jatkaa tän sarjan parissa on vain vahvistunut. En ole ennen tehnyt valokuvasarjaa, jossa olisi näin selkeästi etukäteen mietitty aihe, valo ja visuaalinen tyyli, joten tää on ihan jo senkin puolesta tosi jännää hommaa. Enkä ole ennen varsinaisesti jatkanut minkään sarjan kanssa pidempään, mutta tämän parissa jatkan, ehdottomasti.

Pidän siitä miten nää kuvat lähti syntymään hieman hapuillen, mutta lopputulos on silti jotain aika yhtenäistä ja sellaista mun näköistä - pehmeää, tunnelmallista ja kaunista. Haluan jatkaa tällä linjalla. Kuvata lisää erilaisia arpi-ihmisiä ja yrittää saada kuviin tarpeeksi yhtenäistä, mutta tarpeeksi variaatiota, että mielenkiinto kuitenkin säilyy.

Ilmaan heitettiin tänään kritiikissä myös ajatus siitä, että rinnastaisin näihin arpi-kuviin jotain värikuvia. Se on pohtimisen ja kokeilemisen arvoinen idea.

Tästä on hyvä jatkaa ja odotan innolla, että pääsen tekemään uusia kuvia!

4 comments: