Sunday, February 27, 2011

Helmikuun sattumat.

Niputin yhteen kasaan satunnaisia kuvia helmikuulta. Ne näyttää kertovan aika hauskasti siitä mihin kiinnitän katseeni kaikista herkimmin. Ilmeisesti viime aikoina silmät on osuneet katulampputolppiin, lumikasoihin, savuun ja pieniin epäolennaisiin yksityiskohtiin.


3 comments:

 1. Kommentoin nyt sattumanvaraisesti vaikka tähän postaukseen.

  En yhtään ihmettele sun taikissaoloa! Oot just niin sellanen ;) Jännä huomata sun teksteistä, miten kuintekin mietit että onkohan susta siihen. Että kaikista, jopa taik-opiskelijoista, löytyy epäilystä - ja ettei itse ole ainoa :D

  Pidän kuvistasi paljon ja yllätyin kun kirjoitit kuvaavasi mieluummin muuta kuin ihmisiä, sillä juuri niistä kuvista olen pitänyt eniten! Mutta ymmärrän sen, miten jännittää kuvata ihmisiä ja osaako ohjata - itse menen kuvaamaan jälleen yhdet yo kuvat muutaman tunnin päästä ja aina jännittää osaako olla tarpeeksi koulukuvamainen ihminen hahaha mutta kuitenkin luonteva :D Jännä lukea mitä kaikkia kursseja sulla on ollut - kuka pitämässä jne. Kiinnostaisikohan ketään jos tulisin lurkkimaan luokan takaosaan.... ;)

  Jatkan ehottomasti blogisi seuraamista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiitos paljon kommentista! :)

   Hahah, vai oon just sellanen mitä taikkilaiset on! Kai toi täytyy ottaa kohteliaisuutena! :D Mut joo, niin se vaan on, että kyl sitä epäilystä ja epävarmuutta löytyy Taikin opiskelijoistakin. Kai se on vain tervettä olla sopivissa määrin itsekriittinen ja epäileväinen. Ja siitähän se kehittyminen paremmaksi kuvaajaksikin lähtee, että haluaa tehdä asiat paremmin ja oppia enemmän, eikä osaa vain tyytyä siihen mitä on tehnyt tähän mennessä.

   Nyt aloin miettimään, että toivottavasti se on suht vanha kirjoitus missä oon menny sanomaan, että kuvaan mieluummin muuta kuin ihmisiä. Kun nykyään musta tuntuu, että ihmisten kuvaaminen on ehdottomasti yks hienoimmista jutuista (vaikka kyllä edelleen myös jännitän niiden suhteen)! Ja siks myös on todella todella ihana kuulla, että tykkäät nimenomaan mun ihmiskuvista. Toi lämmittää niin paljon mieltä, kiitos! :) Toivottavasti sun yo-kuvaukset meni hyvin!

   Hih, ja voisit kyllä hyvinkin mennä taikkilaisesta luokan takaosassa ;)

   Delete
  2. Aika pitkälle selasinkin että voi hyvin olla että oli vanha :) yo-kuvaukset meni hyvin, odotan nyt lupaa saada julkaista kuvat;) huomenna taas! ja sunnuntaina! hahah :D ehkä meen vaan studioon for the rest of my life ottamaan rippikuvia ruusu olalla.. :D

   ahahah voidaanko laittaa koko luokka vakuuttamaan opettajille että joo anna on vaihtari ja se on nyt täällä! :D

   Delete