Sunday, February 6, 2011

Yksittäiset.

Välillä tulee napattua kuva jossa on sitä jotain, mutta jolle ei sitten millään löydy kaveria tai paria. Nämä yksittäiset helmet unohtuvat sitten helposti kansioiden uumeniin ja hautautuvat järkyttävän kuvamassan alle, vaikka niissä olisi kaikki potentiaali tulla nostetuiksi esille. Nyt ajattelinkin tehdä tästä merkinnästä oodin yksittäisille ja yksinäisille kuville kokoamalla niistä mielenkiintoisimmat yhdeksi kokonaisuudeksi. Kaikki kuvat ovat viimeisimmän vuoden ajalta.


11 comments:

 1. 3-5 kuvat ylhäältä nappasi mun sydämen, ahh

  ReplyDelete
 2. Kira! Tämä on todella hienoa! Jännää, että vaikka kuvat eivät alunperin kuuluu mihinkään sarjaan, kuten kirjoitit, mutta nyt tuntuu, että ne kuuluvat! Ne rakentavat tarinan, siellä on jotain samaa, mikä yhdistää niitä, lisäksi katsojalla on tilaa mielikuvitukselle.. Värit hienoja! Kuvakulmat! Kuvauskohteet! ja kaiken lisäksi niissä on sinun selvä käsiala!

  ReplyDelete
 3. Ella, kiitos! Kiva kuulla :)

  Alisa! Joo aivan totta! Jotenkin näistä tuli kuitenkin kokonaisuus. Kiitos :)

  Ja hei, katsoin nyt sun ottamat DocPoint-kuvat läpi ja en osaa sanoa kuin vau!! Upeita ja ihania ihania kuvia vaikka miten paljon! Näkee, että oot hurjan työn tehny. Kiinnitin huomiota, että sun henkilökuvat oli todella luonteikkaita ja ihastuttavan eläviä. Viimeinen kuva Balkan Fever! -klubilta jäi nyt päällimmäiseksi mieleen. Niin sympaattinen.

  ReplyDelete
 4. Satunnainen lukija sanoo että UPEITA kuvia!

  ReplyDelete
 5. Onko tuo eka kuva Vilppulasta? Etsiskelin ja googlasin kuvia sieltä suunnalta, ja jostain ponkaisi esiin tuo kuva. Onko sulla enemmänkin sieltä kuvia? Olen niin kovin nostalgiankaipuinen, vietin Vilppulassa lapsuuteni kesät.. oivoi.. :)

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Joo ensimmäinen kuva on Vilppulasta :) Mutta paljoa enempää mulla ei sieltä kuvia sitten olekaan, kun olin siellä vain viikonlopun ystävän mökillä. Oli kuitenkin upeat maisemat syksyllä.

  ReplyDelete