Tuesday, January 3, 2012

Hahmottelua / Sketching

Eilen teki mieli ottaa muutama kuva. En usko näiden kuvien olevan mitään valmista tai erityisen mielenkiintoista tällaisenaan. Nämä on lähinnä hahmottelua ja toivottavasti prosessointia jotain uutta kohti. Yritän vain tehdä sitä mikä tuntuu nyt luonnolliselta, itselle ajankohtaiselta ja hyvältä. Prosessityöpajan hengessä koitan muistuttaa itselleni, että tärkeintä on prosessi eli tekeminen, ei lopputulos.

/

Yesterday I took some photos. I don't think these are anything finished or particularly interesting, but more like sketching and prosessing towards something hopefully new. I try to do things that I feel natural and good to do right now. Most important is process, not final result.

4 comments:

  1. Tosi tunnelmallisia kuvia! Saman henkisiä kuin sun aiemmin julkaistut omakuvat. Mun on välillä vaikea innostua mustavalkoisista kuvista, mutta tykkään kun näissä on harmaansävyjä jotenkin tosi monimuotoisesti :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Johanna! Mukava kuulla, että näistä löytyy samaa henkeä kuin niistä aiemmista omakuvista. Värien kanssa nämä kuvat olisi olleet myös aika huiseja, mutta koen, että tunnelma ois menny väärään suuntaan. Jotenkin herkempää näin.

    ReplyDelete
  3. huikeuksia, tuo viimeinen varsinkin! Ja äh, kaikki! :D

    ReplyDelete