Thursday, February 23, 2012

Itselleni / For myself

Nyt muistan taas miten jonkin asian näkeminen voi pysäyttää niin ettei ole väliä minne olin menossa ja miten kiireellä. Tai, että oli bussi johon piti ehtiä. Se on niin hyvä tunne - aika pysähtyy siihen hetkeen ja haluan vain katsoa kameran etsimen läpi ja saada sen kuvan.

Parhaimmillaan valokuvaus sekä rentouttaa, että antaa aivan järjettömän paljon uutta energiaa. Siitä on pitkä aika kun olisin kuvannut ihan vain itselleni, ilman ulkoisia pakotteita, joten ehkä sen takia nämä nimenomaiset kuvat nyt tuntuukin mulle niin tärkeiltä.

/

Now I remember the feeling when I see something and no matter where I was going or if there was a bus to catch, doesn't matter. I have to stop. It's such a good feeling - time stays still and all I wanna do is to look through the viewfinder and get the photo.

At its best photography can be both relaxing and good a way to get some new fresh energy. It's been a long time since I had photographed just for myself, so
maybe that's why these particular images seem so important to me.

6 comments:

 1. Aivan ihani kuvia! oot kylla niin lahjakas:) Odottelen taalla mun uutta objektiivia vesi kielella;)

  Ps. Oot tervetullu kylailemaan! ois ihan mahtavaa nayttaa sulle mun lemppari mestoja Berliinissa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos<3 Toivottavasti se pieni paketti on ihan pian perillä siellä, tiiän et tuut tykkäämään siitä niin paljon :) Tuun kyl tosi mielellään sinne - täytyy vaan saada päätettyä et mikä päivä ja kuinka pitkäks aikaa, mut ilmottelen heti ku tiiän!

   Delete
 2. Vau! Neljäs kuva on maaginen!

  ReplyDelete