Thursday, April 19, 2012

Teufelsberg

Tulin viime yönä takasin Berliinistä. En voi kuin sanoa, että ihan mieletön kaupunki ja hieno reissu! Berliini vei mun sydämen ties kuinka monennen kerran. Nämä kuvat on Teufelsbergiltä, jossa kävin toissapäivänä Renén kanssa. Oon niin onnellinen, että mentiin tonne. Hylätyt paikat on yleensäkin mielenkiintoisia ja kiehtovia, mutta toi paikka oli jo ihan oma juttunsa ja lisäksi valo oli aivan järjettömän hieno koko sen ajan kun oltiin tuolla.

Ton päivän loppuhuipennuksena kun noustiin vielä toiselle kukkulalle fiilistelemään maisemia, niin törmättiin villisikoihin. Niitä oli ehkä viisi tai kuusi. Pikkasen pelottavaa, mutta ikimuistoista.

/

Last night I came back from Berlin. What can I say - it's such a wonderful city and we had so great time in there! Once again Berlin stole my heart. These photos are from an abandoned place called Teufelsberg. I went there with René the day before yesterday, and I'm just so glad that we decided to go there. Abandoned places are almost always interesting, but this was much more. Even the weather was perfect! What a beautiful light we had.

Last but not least when we climbed for another hill to have the last look of Teufelsberg and city around us we met some wild boars. There was maybe five or six of them. A bit scary but at least there's something to remember besides of the actual Teufelsberg.2 comments: