Saturday, May 26, 2012

ARTS Exposed!

Heihoi! Myyn valokuvaprinttejä, kehystettyjä valokuvia ja käsintehtyjä Polaroid-magneetteja huomenna ja ylihuomenna Taikin ARTS Exposed! - taide- ja designmyyjäisissä. Myyjäiset järkätään Paviljongissa (Ullanlinnankatu 2-4, Helsinki), ja ne on auki huomenna lauantaina klo. 11-19 / sunnuntaina klo. 11-16. Tulkaa tulkaa!

/

Ahoy! I'll be selling prints, framed photos and handmade Polaroid-magnets in ARTS Exposed! - art and design sale this weekend. It's held in Pavilion (Ullanlinnankatu 2-4, Helsinki), and it's open Saturday 11-19 / Sunday 11-16. Come come!2 comments:

  1. Mun alkaa aina tehdä mieli asua Helngissä kun sä mainostat, että oot myymässä noita. Varsinkin noi magneetit on aivan ihanan näköisiä. Myös tuo "joutsenkuva" aina mietityttää kun nään sen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh kiitos! Otan ton kohteliaisuutena. Täytyy yrittää tulla myymään näitä muuallekin, kunhan löydän sopivan tapahtuman. Turkuun tulisin muutenki tosi mielellään, kun se on niin ihana kaupunki :) Ps. Moni tota joutsenkuvaa aina miettii ja katsoo, mutta harva uskaltaa ostaa. Taitaa olla liian kummallinen kuva.

      Delete