Thursday, August 23, 2012

Get lost and then get found or swallowed in the sea

Näin eilen Andren ja mentiin yhdessä kuvailemaan Eiraan. Oon kävelly siellä suunnalla todella vähän, mutta löydettiin monta upeeta puistoa, puutarhaa ja romanttista sisäpihaa, joiden olemassa olosta en tienny yhtään mitään. Ja välillä päädyttiin myös rantakallioille aaltojen armoille. Rakastan vettä, merta, kallioita ja aaltoja, ja kaiken lisäksi Andre oli todella upea malli! Kiitos Andre! Mäkin olin aina välillä vuorostani Andrelle mallina, ja niitä kuvia pääsee kurkkaamaan Andren blogista.

Yleensä kun valokuvaan, niin teen sen ihan vain yksin - kierrellen jossain kaupungilla katukuvia metsästäen tai sitten omakuvia omassa huoneessa räpsien, joten eilinen oli todella tervetullutta vaihtelua. Ei voi kun sanoa, että täytyy tehdä tätä useammin!

/

Yesterday I met Andre and we went to Eira to shoot some photos. I don't really know that area so well, but we found some amazingly beautiful parks, gardens and romantic courtyards that I didn't even know existed. And we went to the cliffs too. I love water, sea, cliffs and waves, and wow, Andre was such a great model! Thank you Andre! Time to time it was my turn to be the model, and you can see those shots in Andre's blog.

Usually when I photograph, I do it alone - I stroll in the streets to get some good street shots or I take self-portraits in my room, so it was really nice to do photos in a different way for a change. I gotta do this more often!

9 comments:

 1. oi!

  löysin blogisi andren kautta ja ei voi muuta sanoa kun jestas, oot hirveen lahjakas!

  tämän postauksen kolme mustavalkoista nousi lemppareiksi, upeita.

  ps. meneekö se niin että taikkiin ei oteta enää lisää valokuvauksen opiskelijoita? harmi kun olisin halunnut hakea sinne :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Saara! Kivaa, että tykkäät mun kuvista :)

   Joo ikävä kyllä Taikkiin ei oteta enää valokuvauksen kanditutkintoon uusia opiskelijoita. Tämä vuosi oli ainakin näillä näkymin viimeinen ja musta se on todella sääli, koska Taikin opetus on ollu todella hyvää. Turun Taideakatemia on varmaan sitten se kaikkein eniten Taikkia vastaava koulu, jos valokuvataide kiinnostaa.

   Delete
  2. joo, turkuun se kai sitten pitää yrittää päästä :--)

   Delete
 2. Woow aivan ihania kuvia! Ja muutkin sun kuvat, jään varmasti seurailemaan.
  Oot tosi taitava (:

  ReplyDelete
 3. Tämän sarjan mustavalkokuvat on todella ajattomia!

  ReplyDelete