Saturday, September 7, 2013

Espanja ja Portugali osa 1. / Spain and Portugal part 1.

Hola! Tässä tulee joitain tuoreita kuvia Espanjasta ja Portugalista, lähinnä Barcelonasta ja Lissabonista. Olin siellä reissaamassa viime kuussa ja oli aivan mielettömän hienoa. Siitäkin huolimatta, että Lissabon oli ihana, niin Barcelona oli se joka todella vei mun sydämen! Joskus sitä vain löytää jotain sellaista joka resonoi oman sisimmän kanssa - se voi olla paikka, ihminen, kirja tai valokuva. Välimeren ja ympäröivien vuorten läheisyydessä Barcelonassa oli todellakin mulle sitä jotakin joka resonoi. Ja oon onnellinen, että matkustin yksin. Oon kaivannut vapauden tunnetta ja nyt sain sen!

/

Hola! Here's some fresh photos from Spain and Portugal, mainly from Barcelona and Lisbon. I was traveling there last month and I had totally amazing time. Although Lisbon was nice, I must say that Barcelona really took my heart! Sometimes you just find something that resonates with you - a place, a person, a book or a photograph. With the proximity of Mediterranean Sea and the surrounding mountains, Barcelona was certainly that something for me. And I'm glad that I was traveling alone. I've been craving for the feeling of freedom and now I got it!


Red flags, 2013

Girl behind the ribbons, 2013

Coffee pots, 2013

Red wall and the mountains, 2013

Legs, 2013

A boy posing at Parc Güell, 2013

Last look from the train window, 2013

Ghosts of the garden, 2013

Green roof, 2013

A man and a red tram, 2013

A view from the monastery, 2013

Three bottles, 2013

Festival time, 2013

A woman posing at Parc Güell, 2013

Girl and the moon, 2013

Pants drying in the sun, 2013

A hand on a table, 2013

Evening in Lisbon, 2013

8 comments:

 1. Jee sä oot palannu! Ja hienoja on taas! Tällä kertaa erityisesti sykähdytti värikkäät nauhat ja kummitukset.

  Harkitsen muuten lähteväni työharjoitteluun Lissaboniin.. Huvittaisiko jakaa matkakokemuksia esim. viinilasillisen tai teekupposen äärellä tässä joku päivä?

  -Aino

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeejee, kiitos Ainoseni!<3 Ja ehdottomasti mennään turisemaan viinilasilliselle tai teekupposelle! Lissabon on ihana!!

   Delete
 2. Ihan mielettömiä! tuijotin pitkään tuota toista kuvaa. mahtavia hetkiä hyvä kira!

  ReplyDelete